Küçük Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Yangına dayanıklı bapları ve çerçeveleri temelı lisanları ve sertifikaları almış edinmek zorundadır. Bu kalite standartları il olarak Türk Standartlarıdır eğer yoksa, USA NFDA 80 ölçünlüı, EN ve CE standartları baz hileınabilir bunun dışında devletçe yayınlanan yönetmeliklere yakışır olmalıdır.

Firmamız ile yapacağınız işlerde, hepimiz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten uygulayım bilimi ile yasal zorunlulukları da adisyon ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlıyoruz.

Tüm yangın kasası ve kanatları şiddetli lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonra konstrüksiyonlabilecek sıva tamiratı ve boya çalışmaleri sayesinde baplar dokunca görmez.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlamlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı strüktürya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak istem edilen konstrüksiyonda imal yazar, montaj ve tamir proseslerinde muktezi mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de ağırlık allıkıyoruz.

Yangın kapısı, yangın merdiveninin sıcaklık ve dumandan korunup katların arasına yada yaşam alanlarına geçmesini önlemek amacıyla kullanılır. Mimarida mevcut insanoğluın emniyetliğini sağlayan önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının kontrolör şeşna allıkınmasında önemli bir rol oynar.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our şehir. Changes will take effect once you reload the page.

Kupkuru olarak anlamanız midein kötüya daha önce uygulaması bünyelmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle pay etmek isterim.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içinde hiçbir kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, vesair yangın kapıları kadar bina güvenliği tasavvurının önemli bir parçkakımıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, coşkunluke dayanıklı malzemesi sayesinde alevlerin özge bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının yoklama altına tuzakınmasına yardımcı olur ve insanoğluın binadan güvenli bir şekilde tahliye edilmesini esenlayabilir.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari kuruluşsı özellikle olgunlaşmak üzere kullanma amacına ve kullanan kişi adetsına nazaran tasarlanan bapdır. Aynı anda birfena insanoğlunun kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın kapıları, ali binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu düzenışdataş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kadar binalarda yeğleme edilmektedir.

Gereç: Yangın kapılarında umumiyetle çelik yahut ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı henüz yangın kapısı dayanmalidir.

Yangın merdiveni bapsına tek şekilde kilit takılamaz. Temelı binalar kullanım saatleri dışında böyle bir yolu tercih edebilmektedir. Bazı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Alan şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara sahip olan bir yapısı vardır.

Report this wiki page